Scrie o întrebare
Ciclul menstrual inchis de cateva luni

Buna,ciclul meu din luna ianuarie e mereu inchis de cate ori imi vine, nu mai am pic de firicel rosu, tot timpul imi curge negru si cu cheguri ..Nu inteleg de ce oare , nu am nimic asa din februarie nu am mai avut sex neprotejat ,nu stiu ce este

Actualizată acum
7 luni
Răspunsuri
1
Control ginecologic

Bună ziua ! Am 17 ani si as vrea ma duc la un control gnoseologic , si as vrea sa stiu daca pot sa ma duc singura sau cu un parinte

Actualizată acum
7 luni
Răspunsuri
1
Mulțumiri
1
Folosirea anticonpeptionale

Buna , intrebarea mea este daca pot sa folosesc anticonceptionale fara prescripția medicului si ce anticonceptionale poti folosi? Si cum se utilizează si pot sa raman gravida in acea perioada ?

Actualizată acum
8 luni
Răspunsuri
1
Mulțumiri
1
curetaj biopsic hemostatic

duminica, 29 aprilie mi s a facut curetaj biopsic si hemostatic, pe motivul diagnosticarii cu hiperplazie endometriala, 1 cm grosime endometru in ziua a 5-a a ciclului menstrual. Am 28 ani si o cezariana acum 1 an. As vrea sa stiu daca este normal sa mai sangerez dupa curetaj. Mentionez ca am dureri pelvine suportabile. Acestea sunt normale?

Actualizată acum
8 luni
Răspunsuri
1
Mulțumiri
1
O posibila sarcina

Buna searaimi. Ma numesc Fila Carina am 27 de ani si in urma cu 8 ani am avut primul copil si de o luna de zile ma simt foarte diferit . La fel ca si la prima sarcina am facut teste cumparate din farmacie si toate miau iesit negative , dar la prima sarcina mama mea imi facuse un test babesc cum se facea demult cand nu existau testele ( testul cu zaharul sau cu inalbitorul ) si la acelea imi iesise ca sunt dar la cele cumparate ca nu sunt insarcinata asa si acuma . Nu stiu ce sa mai cred . Ajutor

Actualizată acum
8 luni
Răspunsuri
1
Eliminari vaginale

Am niste eliminari vaginale.O nastere naturala,dupa nastere am urmat tratament cu ClionD,insa a disparut doar mirosul neplacut,eliminarile inca sunt...nu pot consulta acum un medica pentru ca nu sunt in tara,ce pot sa urmez mai departe?

Actualizată acum
8 luni
Răspunsuri
1
Mulțumiri
1
Primul contact sexual

Bună ziua! In urmă cu aproximativ 16 ore am avut primul contact sexual, ca metodă contraceptivă am folosit prezervativul. Cât timp o să dureze durerile si sângerările din zona intimă? Sunt normale scurgerile maronii și chiagurile de sânge? Ținând cont că penisul nu a fost total introdus (doar 2-3 cm) există posibilitatea ca și la următorul contact să am dureri? Cat timp este recomandat să aștept pana la următorul contact sexual? Mulțumesc anticipat!

Actualizată acum
8 luni
Răspunsuri
1
Mulțumiri
1
Dereglare menstruație

Am intrerupt pastilele la jumătatea blisterului,in ziua 14/28 pastilele nu au mai fost luate, trei zile mai tarziu au inceput sângerările. Aceasta este noua zi a ciclului menstrual? Asa o voi calcula de acum? Tin sa precizez ca as dori sa am un copil

Actualizată acum
8 luni
Răspunsuri
1
Mulțumiri
1
Sarcina Info

Tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 2-3sapt , nu am asteptat nu m am pregatit dar este o mare surpriza, dar sunt foarte ingrijoarata pt ca am consumat alcool, marijuana de cateva ori si cocaina de 2 ori in aceasta perioada. Astept niste sfaturi ! Va multumesc

Actualizată acum
8 luni
Răspunsuri
1
Mulțumiri
1
Interpretare analize va rog ! Multumesc

Leu: 4,0-10,0 Lim: 20,0 -40,0 Mon: 1,0- 10,0 Neu: 30,0-70,0 Eo: 0,0- 7,0 Ba: 0,8 Eri: 3,8-6,0 Vem: 80,0-100,0 HCT: 33,0-54,0 Hem: 25,0-32,0 Chem: 28,0-36,0 Ide:8,0-12,0 Hb: 10,0-16,5 Plt: 100-450 Vpm. 6,0-13,0 Pct: 0.12 Idp: 8,1 Plcr: 1

Actualizată acum
8 luni
Răspunsuri
1
Mulțumiri
1